Gott nytt år!

Lite tidigt att säga Gott nytt år än, det är ju några timmar kvar.
Idag så har jag och mamma vart på jätten och köpt godis och sånt tills ikväll då vi ska till mammas kompis och hennes familj och fira nyår! Vi gör det varje år fast nästa år är vi hemma hos mig.
Och just nu sitter jag här och lyssnar på Tokio Hotel och har precis sminkat mig och gjort klart mitt hår så nu är det bara att hitta på en bra outfit, skulle egentligen haft en svart kläning men ändra mig så jag ska nog ha byxor och en linne eller nått liknande, jag antar att jag inte kommer blogga nått mer idag men kommer ta bilder som jag lägger ut imorgon.

Gott nytt år gott folk! =)

The Forbidden Kingdom

Är verkligen en film jag rekomenderar, om man gillar kampsporter som kung fu och så, det får 5 av 5.
Ni tror säkert att jag bara tittar på film hela tiden men det gör jag inte, hehe. Men den här fimen såg jag igår.
Men jag såg även på en film på 4:an som hette Last Holiday, den var också bra och den var helt annolunda än The Forbidden Kingdom så Last Holiday får 4 av 5, det var scener som var lite tråkiga/långsamma.


Har ni sett nån utav filmerna? Vad tyckte ni isåfall?


Vi hörs senare idag! =)

Last Holiday

Kom just hem från Överby där jag var med en kompis, och vi kolla runt där men jag hitta inget förutom en jättesnygg stickad vit tröja, funderar på att köpa en till fast i en annan färg kanske röd?, Det kanske skulle vara fint. Tänkte att jag inte skulle köpa svart även fast det är min favvofärg, hihi. 
Var inne på tvplaneten.se och såg att det skulle gå en film på 4:an kl.16.15 som heter Last Holiday den verka bra.


Blev lite suddig/dålig bild, men den är från gina tricot, 199kr

Filmen

Här är en roliga sida med tester fast det är på engelska och jag prova nyss TH testet och jag fick alla rätt =) tyck här.

Igår så såg vi på "I am legend" med Will Smith, för jag köpte den till pappa i julklapp och även fast det var rätt overkligt så blev jag ändå rädd men gillar man såna filmer så rekomenderar jag det =P

 
den får en 3 av 5, men det var bra ändå.


MSN

Seriöst MSN är så sjukt kul alltså tröttna på det ett tag men nu sitter jag här och chattar med Salem och vi bara dampar sönder, så jävla kul alltså. tänkte bara säga det =P hahaha

Fryser

Shit vad det är kallt ut här e det - 8 grader, jag,mamma och pappa var ute på en promenad och mina kinder frös ihjäl men det är lite också för när jag var 6 - 7 år gammal så var jag och familjen och släktningarna i sälen och jag gilla inte att åka upp för bakarna och så och då börja jag gråta och eftersom det var så kallt där så blev jag skit kall om kinderna och då fick jag en frostskada i kinderna så det är därför jag fryser så lätt i ansiktet/kinderna.
Men nu sitter jag här och funderar vilka program det är jag ska se på ikväll för kl. 21.00 är det Burn Notice på 6:an och samtidigt går Mission possible 3 på 4:an och sen efter Burn Notice kl. 22.00 så är det filmen Smekmånad och jag vill se på alla dom tv-programmen, men det får bli att jag bläddrar runt bland programmen, det har funkat förut så det fungerar idag också. Men ärligt talat så är det störande när alla prgram går samtidigt man vill se på.

Men skit samma, det kommer bli skit bra, så här kommer det jag köpte idag!:


Alla 3 tröjorna är köpta på goldmind och tsm kosta dom 600kr, men fick dom för 400kr (det var 3 betala 2.) men dom är sjukt snygga.

Och den här köpte jag på Team Sportia 100kr.

Thihi, men om vi inte hörs mer idag så hörs vi imorrn ♥


Städat gaderoben.

Sorry för en dålig uppdatering men nu under jullovet kan det nog bli lite taskiga uppdateringar för man sitter nog inte vid datorerna hela dagarna då. Men jag ska försöka att blogga varje dag.

I julklapp fick jag en massa saker som t,ex britney`s och x-tina`s nya skivor, dom är as bra verkligen. Och sen så fick jag x-box med Lips så jag har sjungit väldigt mycket den senaste tiden, =) Men jag har faktiskt blivit bra på låtarna jag aldrig hört förut, men idag så har jag vart i stan och kollat på mellandagsrean och där hitta jag 3 snygga t-shirtar och 1 svart tröja och när jag kom hem så rensa jag gaderoben totalt har inte gjort det på 2-3 år så det var på tiden så det som var för litet/det jag inte ville ha kvar, och det sjänker jag till rädda barnen.
Och dom andra dagarna så har jag vart i Sjuntorp och Uddevalla. Och kollat lite efter kläder och så men hitta inget förutom idag då. 

/becca 

Merry x-mas

God Jul allihoppa!
Nu får man inte glömma att äta allt på julbordet och käka upp allt julgodis =P

Det här blir nog det första och sista inlägget idag, eftersom att det är jul och då vill man ju inte sitta vid datorn liksom.
Men det jag ska göra idag:
*packa en liten resväska
*göra iordning mig,(smink,platta håret mm.)

Sen åker vi till Kungsbacka där vi även ska sova över, så imorgon blir det nog ett eftermiddags/kväll inlägg om inte tidigare det beror på när vi kommer hem.

Ha en as bra Jul ♥


Bingo lotto, uppsittarkväll.

Det här var ju väldigt lyckat, jag hade ju betsämmt att öppna den här bloggen igen och uppdatera den bättre än den jag hade förut och det gick kanske inte så bra, men jag bloggar ju nu. Alltså bättre sent än aldrig!

Men iallafall, idag på schemat låg det:
*Julpynt & städning
*Klä grannen
* Köpa den sista paketet
*Sätta upp den nya brevlådan
Och det jag gjorde var:
*Klä grannen
*Sätta upp lite julpynt i rummet
*Satte upp brevlådan (som jag har gjort!)

Så resten av dagen spenderade jag tiden att kolla på tv, där jag såg på Circus Maximum som firade 25 års jubileum, dom har verkligen talang, jag gilla dom där yang team eller vad dom kallade sig mest dom var sjuk duktiga, var det nån mer som såg på det?
Och sen vid 19.00 så kom mormor & morfar hit på lite julmat så nu sitter dom och kolla på Bingo Lotto med Lotta Engberg och dricker glögg, medans jag sitter vid datorn och dricker glögg, Det där med bingo lotto har aldrig riktigt vart min grej, ser liksom inte det roliga med det. Men jag kanske ska vara lite social och stänga av datorn och sätta mig i soffan hos dom andra?,,... Jo det får bli så!

God Natt, och så hörs vi imorrn då det e JULAFTON! =)

Godis, presenter och sällskapapsresan!

Nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på musik och gästerna har precis gått hem, blev en bra kväll.
Rubriken stämmer in på det jag har gjort i eftermidda och kvällen, innan jag skulle titta på brudens far 2 så sa mamma att jag skulle hjälpa henne att baka julgodis och det blev faktiskt skit bra så länge vi inte använder ugnen så blir det bra (när jag & mamma bakar i ugnen så blir det alltid konstigt elr dåligt!) men vi gjorde bara ischoklad och riscripes elr vad fan det nu heter. sen kom gästerna och då åt vi lite julgröt och annat smått och gott sen blev det sällskasresan 1 när dom e på Gran Canaria! dom filmerna e ju inte bara lite roliga, shit asså man skrattar varje dag, tyvärr så kom inte lilleman han hade feber =( men hoppas han blir bra snart. och såklart blev det present öppning., alltid lika roligt.
Men måste snart gå och lägga mig, mitt schemma e fullpackat imorgon så det är lika bra att vara utvilad! mer om det imorgon.

Här kommer lite bilder från idag;


Ischokladen i hjärtformar.

Ris grejjsimojsen :P

Lisa och jag!

Sen var det paketöppning! =)

Men nu ska jag gå och nana ,. puss.


Välkommen till min blogg!

Hej!

Jag hade en blogg som hette samma som denna men jag tog bort den eftersom jag inte skrev nått i den osv. men nu har jag öppnat den igen för att göra ett nytt försökt och hoppas att jag kommer uppdatera den här bättre, men vi får se hur det går, hihi!

Än så länge har jag och en kompis vart på stan och köpt dom sista jukklapparna men är ändå inte klar har en kvar som jag ska fixa idag eller imorgon för ikväll kommer mammas kompis och hennes två barn och vi ska byta julklappar som vi göra varje år, och dom kommer kl.18.00 så jag tror inte jag hinner åka ner till stan igen för 16.20 börjar brudens far 2 på 4:an och den är lite kul att kolla på, men jag bloggar ikväll när dom har åkt hem eller innan!

/becca

RSS 2.0