Tattoo meltdown

Kom hem för ett litet tag sen från Tatto Meltdown, och det var kul att se hur dom tatuera folk (även fast jag har sett hur dom gör förut) sen kunde man även köpa kläder och sånt men jag köpte en skitsnygg ring.

Men döskallar på :) Nä nu måste jag skynda mig, dom väntar på att jag ska sätta igång dvd:en ;P
kram.

Tog en liten "bloggpaus"!

God morgon.

Den här veckan har det inte hänt så mycket, skola och så.

Igår så var det Let`s dance som jag tyckte var bra, Nicklas jive var väldigt bra, och det var bra att Carl-Jan åkte ut, jag menar han kan inte ens dansa! Sen så tyckte jag att det var lite störrande att dom prata om Nicklas och Laila`s förhållande hela tiden, det är deras privatliv man behöver inte göra så stor grej av det! Så jag tyckte faktiskt att det var lite taskigt.


Bild lånad av tv4.

Iallafall idag så ska jag och pappa på tatuerarmässan som är idag :) det kommer tatuerare från lite här och var och det ska faktiskt bli kul att åka dit och kolla :) Har alltid gillat tauteringar och sånt.
Sen ikväll ska vi fira mamma så det kommer komma hennes kompisar och deras barn, hoppas det blir kul.

Hörs sen, kram<3

090220

Just nu är jag sjuk (magsjuka)  :( För i onsdags eftermiddag efter middan så åkte jag och pappa till video affären och då fick jag j*kligt ont i magen och det blev bara värre och värre så när jag kom hem tog jag en alvedon men det hjäpte inte och sen vid 21.00 tiden så spydde jag :( och då spydde jag hela natten och igår så sova jag hela tiden och gjorde ingenting jag bara låg i sängen och åt nästan ingenting heller, så idag mår jag lite bättre är fortfarande lite trött och varm men jag spyr inte längre iallafall även om det kännas att jag kommer göra det snart, så det är därför jag inte har skrivit något. Inte så kul att läsa när någon skriver hur mycket den har spytt osv. men det är det som har hänt dom här tre dagrana.
Egentligen skulle jag och pappa till Gbg idag men var tvungen att ställa in det för att jag inte orka!! FAAN! Jag har bara haft magsjuka en gång och det var när jag var 5 och så var jag tvungen att få den nu???!!
Men nu måste jag sluta, kan sitta och skriva här hela dan nu ;P


Kram<3


dålig uppdatering

Hej.

Känner att jag inte håller det där med att uppdatera bättre, men igår var jag inte hemma, första var jag med en kompis på innovatum :) Sen kom morfar och hämta mig och då åkte vi till stan där vi åt på max, sen hem till mormor och efter en stund där kom mamma och hämta mig och då skulle vi till stan igen(!) och fixa lite saker och sen när jag var inne på datorn var jag bara inne 15 minuter eller nått för sen börja mästarnas mästare.


Idag så åkte jag och en kompis till torp :) Och då tänkte vi "vi kommer hitta jätte mycket och fina kläder" men det ända vi köpte där var kalendrar! det var nått konstigt med oss idag vi hade lite beslutångest om det var nått vi hitta och sen hitta vi inget som var snyggt. Bättre lycka nåsta gång :)


Nu ska jag kolla lite på OTH boxarna innan middan!
Ps. Lägger upp "veckans låt" senare.


090216

Nu på förmiddagen så har jag och pappa åkt runt och kolla efter praoplatser eftersom dom två veckorna börjar närma sig. Och jag fick en praoplats :) fast jag ska bara vara där första veckan och på måndag ska jag upp till syv och prata med henne om en annan praoplats ;) som man tydligen skulle prata med henne om.

Eftersom jag har spanska prov nästa fredag så har jag en känsla av att jag ska sätta mig ner och börja med den, det är ändå tre kapitel man ska kunna, men har jag lust till det? ... Ehm NEJ!
Aja vi får se hur det blir.


Har börjat fundera om jag ska köpa en kalender, det är ju rätt bra att ha en faktiskt.

Kram<3

Grattis mormor :)

För idag så fyller hon 73 år! <3

Det har varit dålig uppdatering, men det blir skärpning nu, har lov den här veckan och då kan jag skriva en massa inlägg. Idag så har jag och släkten firat mormor vi åt på resturang och sen kaffe och tårta hos dom (jag drack inte kaffe!), och gjorde lite andra saker och det var jätte kul och kom hem för en liten stund sen, har vart en toppen dag :)
Ska kolla på beck med mamma nu såg att det hade börjat. Haha^^

Här är en egobild på mig från idag;


Kram!<3

090212

Hejsan!

Har inte hunnit blogga tidigare idag, hade skola sen när jag kom hem var det plugg (skriva klart svenskan, spanska glosor och engelska glosor tills imorrn), sen vid 16.45 så har jag inviduell sång lektion :) Var första gången idag och det var ritkgit kul, sjöng tre låtar och det gick bra ;P hehe, och när jag kom hem igen var det plugg som gällde. Tur att det är lov nästa vecka :)
Kolla även på Sarah Conner på 6:an kl.20.00, älskar den serien, ass bra!
Och nu går även batmen på 6:an ska kolla och se om den är bra :)


Hörs imorrn, kram


090212

Hejsan!

Har inte hunnit blogga tidigare idag, hade skola sen när jag kom hem var det plugg (skriva klart svenskan, spanska glosor och engelska glosor tills imorrn), sen vid 16.45 så har jag inviduell sång lektion :) Var första gången idag och det var ritkgit kul, sjöng tre låtar och det gick bra ;P hehe, och när jag kom hem igen var det plugg som gällde. Tur att det är lov nästa vecka :)
Kolla även på Sarah Conner på 6:an kl.20.00, älskar den serien, ass bra!
Och nu går även batmen på 6:an ska kolla och se om den är bra :)


Hörs imorrn, kram


Veckans låt

Detta är veckans låt :) Hope U like it.




Känner att jag har börjat få ont i halsen igen :/ hoppas att jag inte får en till förkyldning, det var ju bara lite mer än en vecka sen sist, men det sprids ju i skolan tråkigt nog :/
Ska snart kolla på Semester Svenskar det är faktiskt lite roligt :)
Hehe, kram

Kim Fransson vs Janet.

Kim Fransson vs Janet, det är ju dom från programmet "Made in Sweden" dom har släppt sin första singlar (Let go och Three floors down) och själv tycker jag att Kim är mycket bättre än Janet, och hans musik video är grymt cool!
Vem tycker ni? Kim vs Janet.




Lägger upp veckans låt lite senare, blir mycket musik videos idag ;P
Kram

090209

Hola!

Hur är det? Själv är det fint, vi slutade 25 minuter tidigare idag i plugget för att läraren skulle på möte, så det var bra :) hihi.
På lunchen börja jag, Hanna och Annica prata om vad som skulle hända om man var för underviktig, En bit in i konversationen.
Jag: Men vad händer, man åker väl in på sjukhus?
Annica: Nää, man får dropp!
Hanna: Men det blir man ju smal av!
Jag: Man får väl ett matschemma och sen prata med folk på sjukhuset?
Hanna: Aaa, eller också bli inlagd!
Annica: Man får ju dropp.
Hanna: Jaa, och det får man på sjukhuset!
Annica: Nää, man får ju dropp!
Jag: Ja, men man får väl droppen på sjukhuset och inte på polisstationen?
Annica: Jahaa
Jag och Hanna: *skrattar*
Hanna: Så dum är du! 

Det låter mycket roligare när man hör det, än det är att läsa det  xD Sen var det inte det roligaste man kunde prata om ;P

Iallafall hörs sen :)<3

Melodifestivalen

Jag tyckte nog att det var lite tråkig för att vara första "avsnittet" 2009, men det kanske tar sig på slutet. ;P

Nina Söderquist - Tick Tock: Den här låten var rätt kass! Kläderna passa inte in i låten, låten var inte bra och hennes röst var heller inte den bästa.

Jonathan Fagerlund - Welcome To My Life: Den var lite söt, delar av låten var bra men ändå nej! Jag tror inte det skulle passa in i ESC!

Shirley Clamp - Med hjärtat fyllt av ljus: Samma stuk på alla låtar hon har sjungit, och hennes röst var lite falsk igår, rätt tråkig låt.

Scotts - Jag tror på oss: Har aldrig gillat scoots och kan inte säga att jag gör det nu heller, låten var lite tråkig och kändes mer "dansband" än melodifestivalen.

Emilia - You`re My World: Jag lyssna väldigt mycket på henne när jag var mindre " I´m a big big girl in...", och jag tyckte låtan var väldigt bra passa hennes röst också.

Alcazar - Stay The Night: Jag gilla den låten, det var ju väldigt mycket Alcazar men låten var jättebra. och det var kul att dom hade så färgglada kläder, även fast dom inte var dom snyggaste.

Caroline af Ugglas - Snälla Snälla: Öhh.. vad det än sång överhuvudtaget? det ända man nästan hörde var "snälla snälla snälla.." men hon verkar snäll iallafall.

Marie Serneholt - Disconnect me: Det var lite disco sväng eller vad man ska säga, jag gilla låten, synd att hon inte gick vidare!

Programledaren Petra: Hon kunde nog har skippat lite av skämten, men annars gjorde hon ett bra jobb!


Till final gick: Emilia och Acazar.
Andra chansen: Scoots och Caroline af Ugglas.



090208

Heej.

Har precis kommit hem från mamma`s kompis och hennes familj, vi brukar alltid promenera varje söndag :) jag ramla så jag föll på min hand/arm xD Första gången jag ramlar i år *stolt*. Och vi åt en jättegod kaka som dom hade bakat tidigare den morgonen och vi kom dit 10.30, så dom måste ha vart uppe tidigt. Tänkte skriva vad jag tyckte om Melodifestivalen, men det gör jag lite senare.


Två bilder jag tog idag, :)

090207

God Morgon!

Pappa väckte mig för en liten stund sen, inte önskat vill bara lägga mig i sängen och sova igen, men icke!
Men han var snäll och satte på datorn xD brukar alltid sitta lite vid datorn när jag har vaknat...

Idag så är det första delen av Melodifestivalen i Göteborg och då skall ju dom här vara med:
 Nina Söderquick
Jonathan Fagerlund
Shirley Clamp
Scotts
Emilia
Alcazar
Caroline af Ugglas
Marie Serneholt

Jag tyckte det vara hyfsat bra artister i år, det har funnits bättre ;P haha
Ska ni se på Melodifestivalen? :)
Jag ska nog se lite men jag vill inte missa "rosa pantern" som går på 4:an 21.30, Haha


Nya gympabyxor (:

Heej.

Åkte med pappa till stan och kom hem för en liten stund sen, och då kom jag också hem med ett par nya gympabyxor  :) behövdes...


black ofc! :) Fanns i grått också, på intersport 200 :-

Ska käka lite middag nu. Kram

090206

Det har snöat idag och igår eftermiddag/kväll, så när jag skulle gå hem från plugget så snöa det typ blöt snö, hajar ni? ;P så det var skit jobbigt, ramla nästan också. Hehe

Undra vem som åker ut i Let`s dance idag?, man får vänta och se ;P
 Vem tror ni?

Kram :)


090205

Kom hem från skolan för en liten stund sen, det var lite segt, men jag överlevde! :)
På so:n har vi börjat se filmen "Patrioten" tror jag att det stavas?, eftersom vi håller på med Amerikanska/Franska revolutionen. Har för mig att jag har sett den förut men kommer inte ihåg när, den kanske har gått på tv:en eller nått.
Iallafall ska snart plugga på engelska läxan har 20 glosor tills imorgon,. 



Hörs sen :)

veckans låt

Har tänkt att börja med "veckans låt" som jag kommer lägga ut på onsdagar tror jag, för det är ju i mitten av veckan, så det är väl bra? Det kommer både vara nya och gamla låtar! :)

Har lagt ut den här förut men det är så sjukt bra!


Kram! :)

090204

Är hemma idag också, jag vakna runt 10.30 och då satte jag på tv:en och jag har även skrivt klart deckaren i svenskan så det tog ett litet tag också och har precis ätit. så nu är jag uttråkad igen och vet inte vad jag ska göra, det är så tråkigt att vara sjuk!

Idag är det väl sista avsnittet av Made in Sweden? Jag tyckte jag läste det någonstans men kan ha fel.

Aja, vi hörs :)


God Natt

Jag tänkte bara säga god natt, så god natt och dröm sött ♥

090203

Är hemma från skolan idag, jag vakna vid 7 tiden och kände att jag inte mådde bra tror att jag har feber också :/ så jag somna om och vakna för en liten stund sen, det är skit tråkigt att vara sjuk man kan inte göra någonting just nu vill jag bara lägga mig i soffan med ett täcke över huvudet och somna eller iallafall vila,. så det ska jag göra nu.

090202

Tjena! hur är det?

Idag har det varit en lång dag i skolan, 09.40 - 15.40. och sen när man kom hem var man tvungen att göra svenska läxan, man har verkligen inget liv när man går i skolan, det är bara skola skola plugg plugg, okej det där var lite överdrivet men ibland blir man bara så trött på det!


Kortet togs efter musik lektionen (lite suddig!)

Vad ska ni göra mer idag? själv ska jag plugga lite mer på sv:a läxan och sen blir det nog tv:en!


Lions

Så hette "konserten" vi var på, vet inte om det var nån konsert direkt men dom skämta lite och sjöng och en massa instrument, Ingmar från "På spåret" var där och han gav några roliga skämt sen var det två kör sångare och en annan skämt gubbe (kommer inte ihåg vad han hette, men han har vart med i saltön!) och två som sjöng kommer inte ihåg vad dom hette heller men det var faktiskt en bra "konsert" trodde inte det, och man tror nog inte det heller innan man har sett den, Jag tog några bilder men typ alla blev suddiga, dom stod nästan aldrig stilla!

Men här är två kort som blev någolunda bra!

Dom som sjöng under "konserten".

Give me

Va inne på bikbok`s hemsida, och hitta dom här kläderna, jag ska nog till Uddevalla och shoppa snart.., :)



Visst e dom snygga?! ;P


090201

Då var det första feburari idag, och jag är fortfarande förkyld :/ men iallafall kl. 16.00 så ska jag och mamma på något, egentligen skulle mormor och morfar dit men eftersom morfar är sjuk så fick vi biljetterna, det skulle hålla på i två timmar eller mer så man får hoppas att det är kul, och mammas kompis ska också vara där, jag tror det var nått med musik, jazz eller nått liknande, jag tar med kameran om det skulle finnas nått kul att ta kort på ;)
Skulle egentligen vart och kollat på när min kompis hade bandy match men mamma ville inte att jag skulle gå eftersom jag är förkyld så det får bli nästa år istället,.

Puss

RSS 2.0