Körslaget

Då börjar körslaget snart, det är ju bara två körer kvar och det är final, själv hejar jag på Team Erik eftersom han är från Uddevalla och jag bor inte så långt ifrån Uddevalla :) Vilka hejar ni på? :)

Förra årets vinnare, från Mora;


090131

Hej :)

Är fortfarande sjuk, tyvärr! Men jag tog en sovmorgon idag och sen blev det att jag följde med till Maxi för att handla, och sen har jag mest vilat och kollat på film. Och nu har jag suttit lite och kollat på bilder och då hitta jag lite bilder på mig som togs för circa 1 år sedan och då hade jag brunt hår, kanske inte passar så bra i brunt, så här är en bild när jag hade brunt hår;

Är egentligen blond, men jag ville färga håret brunt för att se om jag passa i det, men nu har jag blivit blond igen (fast har satt i lite slingor också)

Hehe,.

Let`s dance

Fy fan för fökyldning rent ut sagt, jag nyser hela tiden,har ont i halsen och får snyta mig hela tiden! Verkligen jobbigt vill bara bli frisk.

Idag när vi shoppa så köpte jag ingenting, det var inget jag fastna för och så visste jag inte vad jag behövde men det var kul så det var ju bra... Jo just det jag köpte sminkborttagning ;P

Har kollat på Let`s dance och blev imponerad av Morgan och Helena, dom var super duktiga. och dom fick 40 poäng utav juryn, men även Laila var bra. hehe

Vi hörs imorgon! :) Sov sött


shoppa

Hej!

Idag så sluta vi 13.00, eller sluta och sluta vi fick gå när vi hade gjort provet (biologi-prov) och det gick faktiskt bra,. hoppas jag får G iallafall, och nu sitter jag här då tills kl.15.00 ungefär för då kommer mammas kompis och hennes dotter och hämtar upp mig och så ska vi shoppa,. och så kommer morsan lite senare! =)

Så vi hörs när jag kommer hem igen ;P

Sjuk?

Igår så bloggade jag inte,. men det hände inte så mycket, det känns som att jag snart kommer få en stor förkylning, har ont i halsen som jag hade igår också och nu så börjar snuvan komma sakta =/ vill inte bli sjuk!
Iallafall min kompis Salem hon är sjukt duktig på att måla, så dom här bilderna visa hon mig idag i plugget!





Visst e hon duktig?!

Gå in på hennes blogg om ni vill se mer bilder hon har ritat! =)

090127

Idag i plugget på no:n så kolla vi på en död gris, asså hjärtat,levern,lungorna,njurarna det var väl typ bara det men det var så äckligt i början gick det bra men sen så var jag tvungen att sätta mig, kunde inte kolla på det mer och sen så skärde dom i det och såå, Nää usch!! Vill inte prata om det.
sen hade vi svenska,spanska,engelska och so, en rätt tråkig dag men på spanskan fick jag 24 av 24 på läxförhöret vi gjorde förra veckan *stolt*
Och idag ska jag plugga på biologin så att jag kan det tills på fredag då provet är! Om jag orkar vill säga.,


Konfalägret

Konfalägret va lite halvkul vissa saker var roligare än andra men jag börja faktiskt tveka om jag ska fortsätta men vi få se lite mer imot sommaren, på själva konfalägret lekte vi lekar, konfermandledarna berättade lite om sitt yrke och sånt där vi åt väldigt mycket, tyckte det var lite överdrivet men men, det var det vi gjorde, jag följde också med Hanna på en skrining tävling på lördagen, var svin kallt frös fötterna av mig, men hon gjorde två nya person bästan så det var bra, Grattis!! :) Glömde att jag hade kameran med men tog två bilder och det var när Hanna platta håret, och i rummet i ena gaderoben så var det ett handfat och en spegel, skit coolt!



Lady GaGa

Har börjat lyssna på Lady GaGa och hon är verkligen bra, så här är dom tre låtarna jag tycker om mest! :)



Berättar om konfalägret senare!

Packa för imorrn

Heej

Idag så var jag i skolan från 8.00 - 13.35 så det var en kort dag idag, vilket var skönt! Just nu håller jag på och kollar vad jag ska ha med mig till konfalägret som är imorrn (!) så jag kommer nog inte blogga imorgon utan lite senare på kvällen på söndag, kanske inte det roligaste man kan göra på en helg men va faan, man får väl skylla sig själv att man tar konfermationen och det är ju knappt två dagar! När Hanna har kommit hem från sin träning så ska vi ner till stan igen för att köpa lite kläder troligvis, om vi hittar nått kul.
Sen ikväll blir det nog att sitta fastklistrad framför tv:en när Let`s dance går :P Hahaha^^

Friluftsdagen

Hej

Idag så hade vi friluftsdag så då fick man välja vad man vill göra på förmiddagen och eftermiddagen, och vi valde skridskor och bad.
Så dan börja med att kl.9.00 skulle man vara på skridskobanan och jag är inte så duktig på att åka skridskor så jag hållde mej vid sarien (stavning!) delar av tiden som vi var där men mina fötter frös till is, det var så kallt. Så där var vi ungefär till 10.45, sen gick vi vidare till stan för att käka på max innan vi skulle till badhuset och det var skit kul på max vi sa och gjorde saker man kunde missuppfatta och sånt, sen 12.30 gick vi in på badhuset där vi bada och satt i bubbelpoolen i 40 minuter om inte mer och bara snacka sen så blev det även lite seriöst snack mellan oss tre och sen drog vi till stan igen där vi kolla och prova kläder såå tog vi bussen hem och när jag kom hem så stod pappa i dörr öpnningen och då skulle vi åka igen men nu är jag hemma och har hunnit äta och pluggat på spanskan och engelskan, Jo just det, den där spanska läxan jag plugga på den i onsdags eller när det var och nu när jag gick in på skolans hemsida såg jag att jag hade pluggat på fel sidor! Snacka om att man blev irreterad. Haha


Ni ska väl också se på handbollen idag?! Sverige-Kroatien, kl.20.30 på 4:an


Idrotten inställd.... tydligen

Idag har vi idrott första lektionen på en annan skola, och när vi kommer dit finns det inga lärare och det var mörkt + att det var låst, så vi gick efter ett tag eftersom ingen lärare kom, så antligen e hon sjuk eller nått men man får väl ringa runt och säga att lektionen är inställd då, nu börjar vi andra lektionen 9.40 så, Aja ha det gött.


Hemma

Kom precis hem från skolan, missa lite av so:n (sista lektionen) för att gå upp till skolsköterskan, där hon skulle kolla synen,vikten,längden... och vikten var tydligen inte så bra! skulle gå upp några kilon, Yippi.. Precis det jag ville. NOOT!
Så nu ska jag tillbaka i slutet av terminen så hon kan kolla så att jag har gått upp i vikt!
Iallafall nu ska jag plugga lite så jag blir av med lite läxor :P


Tokio Hotel! :D

Det snöar!

Aaa.. nu har det börjat snö igen :/ lite jobbigt, jag menar det kan väl bli vår nu?! Orkar inte gå runt i vineterjackan och vantar och sånt. Det kanske inte kommer snöa så länge till.

Brödet var jätte gott, man kanske ska öppnat en bageri "Rebeccas bröd", Nää jag tror att jag hoppar det. hehe,
Sen så gick jag och mamma en promenad och sen så har jag pluggat lite och softat det är ju skola imorgon...,  aa det är väl det jag har gjort idag, kanske inte så roligt! haha


Här är en bild jag tog igår, hade uppsatt hår och inget smink! :P

Bakat bröd

Idag gick man upp stax efter nio, och börja baka bröd (Har en hemläxa i hk tills imorgon) och nu så blev dom klara, dom blev faktiskt väldigt fina hoppas att dom är goda också, själv så är man alldes vit av allt mjöl så innan jag ska provsmaka  bröden så ska jag ta en ducsh!

Hörs senare :)

film

Idag på så var jag på Överby och lyssna på Robin,Alice och Kevin från Idol som var där, sen när jag kom hem var jag med en kompis och nu så har jag kollat på körslaget och nu så har en film börjat på 4:an kommer inte ihåg vad den heter men den verkar bra, imorgon blir nog en tråkig dag för mig, har lite plugg jag måste göra och så. Booring!

Här kommer några bilder från Överby;

Robin.
 
Alice.

Kevin.

Kevin,Alice och Robin :)

Ska ta och titta på filmen nu,. God Natt och dröm sött :P

Happy birthday...

Grattis på fördelsedagen mamma :D

Som sagt idag har det vart plugg och firat mamma och nu ska vi snart käka tårta sen blir det Let`s dance som är om lite mer än en timme, det är ganska många som är duktiga i år, det var det nog förra året också :P Haha^^

Hörs,.

All about us



Den här låten är sjukt bra asså, Upptäckte den på youtube för två dagar sen!

Det är väl inte bara jag som ska se "Made in Sweden"? idag 21.00 på 4:an?

Dagens outfit

Kom hem för en liten stund sen från samtalet med min mentor, jag skulle vara där 13.30 i musiksalen vilket jag var men 15 minuter senare gick jag ner och då sitter min mentor där och sa att han hade bytt plats och att vi nog hade gått om varandra så istället för att samtalet skulle vara klart tio i blev det klockan två, men det gick lika bra det.
Så här ser jag ut idag;

Ett par vanliga byxor och en t-shit + en svart tröja över.
Det syns nog att jag inte är så "mode" inriktad :P haha

Ska ta och käka lunch nu och gör lite läxor =/


Plugg och mera plugg

Imorgon är jag ledig :D :D :D, eller delvis vi har sånt där introdiktions "möte" imorrn med sin mentor och det är i 20 minuter och jag ska vara där 13.30 så är jag ledig resten av dagen, snacka om skönt!! Yeah.
Men så har ju läxorna börjar komma in i livet igen, tills på torsdag har vi matte, fredag har vi översättnig och glosor i spanska och 20 glosor i engelska som vi fick idag, skulle fått dom i fredags men hon glömde,. så lite sur blev man allt.

Ikväll börjar Andra Avenyn igen 21.00 :D det ska bli kul, har följt det nästan sen början men det börjar kanske bli lite för mycket drama men den är bra iallafall,.



Hörs ikväll,. om jag har nått att berätta :P


Bilder från igår;

Jag tog bara kort när Rikard tatuera sig men efter det blev det filmen the eye och harry Potter som visades på tv och efter det blev det promenad och körslaget.

Han var lite nervös innan.





Och så här blev det :)

Till Uddevalla

Idag kommer kusinerna och ska fira mamma, hon fyller egentligen år nästa vecka den 16:e.
Och då ska även Rikard (kusinen) gör en tatuering i Uddevalla så därför är jag uppe tidigt, ska vara med och kolla :P Blir första gången jag ser någpn tatuera en om man inte räknar med Miami Ink :P

Vi hörs senare idag! :)

Let`s dance 2009

Jag fryser och är varm på samma gång, vi får hoppas att jag inte blir sjuk :/
Skoldagen var bra och när jag kom hem så väntade mitt rum på att bli städat och sen har jag vilat eftersom jag inte mår bra. Men snart börjar Let`s dance :) vilka hejar ni på? Själv hejar jag nog på "blondinbella" eller Isabella som hon heter och kanske lite på mojje också :P höhö ...
Men nu ska jag hjälpa mamma med maten! :)

hörs troligtvis inte mer idag. Så ha en bra fredaskväll! :)

Ingen rubrik

Bara den här dagen kvar och så är det helg igen!
Jag är trött och fryser och vill ha sovmorron... Men iallafall så ska vi ha träslöjd först, sen svenska, engelska och lite andra ämnen, slutar tidigt idag 13.35 :)

Hörs senare!

God natt

Har vart inne lite på datan nu och ska lägga mig snart börja 08.00 imorgon med träslöjd =/
Men den här sidan är lite kul H&M "provrum"  Till sidan 

Ha det bra och nana sött<3

Först snö sen slask!

Då var första skoldagen avklarad! Det gick bra men samtidigt lite långtråkigt, på so:n såg vi på "årskrönikan 2008"  så det var väl inte det roligaste.
Imorse så snöa det och så snöa det hela förmiddagen och nu så har det regnat och det är skit halt var nära på att ramla ett fler tal gånger på vägen hem.

Försökte ta kort på Hanna och Annica men det gick tyvärr inte så bra,. dom kunde liksom inte bette sej normala! :P haha

Någolunda bra kort på Hanna!


Nu ska jag ta och käka., hörs sen :)

Vill sova sova sova...

Heej, hur e det? Själv är det bra, är lite trött men det ska nog gå.
Jag börjar kl.08.00 med svenska sen går det vidare till gympa och en massa andra ämnen.
Jag är ingen "frukostmänniska" på morgonen eller överhuvud taget och vet inte heller vad jag ska äta, vad brukar ni äta på morgonen? :)

Min frukost idag:

Jucie,rostad macka och yogurt!

Hörs när jag har slutat skolan<3


Caught on camera

Funderar på att kolla på tokio hotel dvd:en igen :P Jag har bara sett den en gång och det var en månad sen om inte mer.



Nån här som har sett den? :)
Coolt omslag eller vad man säger!

Ny design & back to hell!

Japp, Såhär ser min nya design ut :) Som är gjord av Mimmi, Jag ville ha svart,vit och chockrosa, och det blev coolt! :)
Men vad tyckte ni? :)

Imorgon så är det back to hell! Jag gillar verkligen inte skolan, det är så tråååkigt men jag ska försöka plugga lite bättre den här terimen än vad jag gjorde förra terminen, men seriöst vad är det för bra med skolan, jo man lär sig ju saker men det är ju typ det enda.. fast den här terminen har vi musik istället för bild :) och jag menar musik i skolan är ju kul ibland ... när vi spelar gitarr, eftersom jag kan spelar gitarr. Så idag får jag faktiskt klaga!

Nästan hela dagen idag så har säsong 1 av Veronica Mars gått på 2:an och den serien är ju såå bra, så jag har bestämt mig att köpa säsong 2. Ska nån mer än jag se grammis galan idag? :)


Årets tv-tittare

Har kollat lite på årets tv-tittare och jag måste säga att jag trodde det skulle vara roligare än det var, det var nästan tråkigt att titta på så det programmet ska jag inte följa.
Idag så har jag köpt en kamera =) Den är skit bra!! och så har jag kollat på möbler.

Imorgon ska jag och en kompis till kyrkan (vi är konfimander) och lyssna på nått man var tvungen att vara där men den kasnke blir kul, vem vet? Man måste tänka postivt :P

God Natt<3

Sista inlägget idag

Kom på att Kopps var på 2:an och inte på 1:an, men nu ska jag gå ut lite, har fått ont i huvudet.
Men sen ska jag se på Burn Notice och sen var det nog en bra film efter det eller så var det någon annan kanal?! Ähh.. skit samma.

Hörs imorrn

/becca.

Kopps

Va inne på tv.nu alldeles nyss och såg att kopps skulle gå på 1:an kl.16.35, Den är sjukt rolig. Nån mer som ska se den?


Ska sjunga lite lips nu. hörs!

Jävla promenad

Fy fan vilken promenad, Jag,mamma,Marianne och Lisa börja gå 10.30 och kom hem för 20 minuter sen, okej vi fika i typ 40-50 minuter men fy fan var jobbigt det var, dålig kondis?

Iallafall ska jag vila hela jävla dagen idag,orkar inte gör nått annat!
Hörs<3

hemma igen

Nu är jag hemma, har vart det ett litet tag men ändå.
När jag var på torp så hitta jag faktiskt ett par byxor från Miss sixty! som var skit snygga, och sen så har jag även kollat efter digital kamra men har inte hittat nån jag vill ha =/

Byxorna framifrån:

Och bakifrån:


Just nu är mammas kompis här så jag ska vara lite social ..., kanske?! eller nej.
Kolla på film är roligare., hahaha =)

hörs sen<3

Torp köpcenter

Tröött..., vill bara lägga mej och sova. Men vi ska till Torp om typ en timma och jag har inte gjort någonting än så man får nog skynda sej lite, hehe. Jag hoppas att jag hittar ett par byxor och kanske några t-shirts.. Blir nog där ett tag så det kanske blir ett sent inlägg ikväll.

Vi hörs!<3


Flash gordon

Här kommer lite bilder från tidigare idag:,
 
Vad tvungen att ta kort,. trodde aldrig Hanna skulle sjunga!

Sen så åkte vi till mormor och morfar och så åt vi sen gick vi till sitt i city och kolla på soffor, var riktigt kul sen blev det efterrätt och hem till oss för att sjunga Lips och dricka kaffe (förutom jag, drack läsk!)


Hitta en spegel och tog ett kort.

men nu ska jag kolla på flash gordon, som har börjat sen ska jag nana! så sov gott♥

Iväg till mormor och morfar

Japp, snart sak jag iväg till mormor och morfar där mina kusiner är och vi ska äta middag och sen ska vi hit och sjunga Lips! så himla roligt.

Tidigare idag så har jag vart med en kompis som jag lyckades göra övertala så att vi skulle sjunga Lips jag var tvungen och ta kort för jag todde liksom inte att hon skulle göra det. hehe

Hörs senare =)

Sen uppdatering

Igår var nog en utav mina roligaste kvällar. Vi kom dit vid 19.00 och då hade dom maten klar och den var jättegod och efter det blev det lite glass med frukt, och jag och Lisa börja spela ett spel som heter Hotell och det är skit kul, sen gick vi ner i källarn allihoppa för att spela byzz, och det var jättekul sen blev det att vi spela klart hotell och käka jättegod choklad tårta med grädde sen somna lille man (Lisas lillebror) och jag och Lisa gick in på hennes rum och rocka loss till Madonnas nya skiva och ca1 minut före tolvslaget skulle Lisa testa ett tomtebloss och brandlarmet gick på så kom tolvslaget och vi försökte få tyst på brandlarmet och sen nån cikund efter så skåla vi och tände nya tomteblos och då gick inte brandlarmet på, hehe. och där dom bodde så hållde dom på 1 timma med fyrverkirierna om inte längre. En riktig toppen kväll!

Idag så ringde en kompis mig vid 11.00 och fråga om vi skulle göra nått och då var jag halvdöd men vi bestömde att vi skulle träffas kl.12.00 så det var bara att gå upp och göra iordning sig, men det gick. och resten av dagen har jag tittat lite på tv:en och så.


Lisa och Viktor.. Och vi spela Hotell.

Vi var väldigt koncentrerade när vi spela byzz...!

Jag rocka loss till nån utav Madonnas låtar! =P

Lisa dansa..., eller nått liknande. =P

Happy New Year!!! =)


Ja, här var lite utav min nyår i bilder,. hehe!
God Natt och sova gott.

RSS 2.0